Sousvide
Introduktion til Sousvide
Sousvide er en webshop, der sælger maskiner, som tilbereder forskellige typer mad med den specielle teknik sous vide. Teknikken går ud på, at man vakuumpakker sine madvarer, inden man tilbereder dem i et vandbad ved en lav temperatur over en længere periode. Man indstiller blot vandet i vandbadet til den temperatur, man ønsker, madvarerne skal have og derefter venter man på, at de er færdige. Sous vide bruges allerede af mange restauranter til at tilberede en lang række forskellige retter, men Sousvide giver også den private bruger mulighed for at eksperimentere med tilberedningen af forskellige retter.
Besøg Danske Sousvide her Besøg Svensk Sousvide her
Arbejdet med Sousvide
Vores arbejde med Sousvide har været en spændende og lærerig proces. Til at starte med vidste vi intet om sous vide teknologien, men efter at have arbejdet med de forskellige produkter, webshoppen tilbyder, er vi begyndt at interessere os mere og mere for den særlige teknik. Vi tager os af hele Sousvide’s lageradministration og sender de bestilte varer ud til kunderne, så Sousvide kan bruge tiden på andre dele af forretningen.
Hvordan fungerer samarbejdet?
”Det er guld værd at betale sig fra at pakke varerne selv mod et beskedent beløb. Det frigør en masse tid, som kan bruges fornuftigt på andre ting som marketing, udvikling af webshoppen osv. Til at starte med pakkede vi alle varerne selv, hvilket dengang var det afgørende for at køre webshoppen. Nu fokuserer vi på andre ting og tænker slet ikke på lagerhåndteringen, idet vi ved, at det fungerer fuldstændig optimalt.”
– Ronni Plindstrup, ejer af Sousvide.dk